Fysioterapeut

Møt våre fysioterapeuter

Hos Vivus tilbyr vi konsultasjon hos erfarne fysioterapeuter. Her vil du få hjelp til å utrede lidelser i muskelskjelett-apparatet, behandle skader og sykdommer som gir smerter og/eller nedsatt funksjon, veiledning i rehabilitering samt at det vil være fokus på å forebygge skade. Behandling er basert på undersøkelse og vurdering av den enkeltes problem, og hva man ønsker hjelp til.

Vår fysioterapeut Magnus har ultralydkompetanse. På indikasjon kan Magnus sette ultralydveiledede injeksjoner med betennelsesdempende medisiner. Vår fysioterapeut Kjersti har i 10 år jobbet med kvinnehelse med spesialisering innen bekkenbunnsproblematikk.


Priser

1. konsultasjon (1 time): 995,-

Ordinær konsultasjon (30 min): 595,-

Tillegg for ultralyd: 495.-

Injeksjonsbehandling: 200,-

Magnus Brekke

OPPMØTE VivusVidereutdanning i ortopedisk medisin og er Spesialist i muskel- og skjelettfysioterapi (PFF). Ved siden av har han tatt utdanning ved Middelsex University og Queen Margareth University med Theory and practise of injektion therapy og special test course som er en del av masterstudiet i muskel- skjelett medisin. Fra Norge har han kurs innenfor diagnostisk ultralyd og ultralydveiledede prosedyrer.

Magnus tilbyr grundig klinisk diagnostikk samt ultralyddiagnostikk. Av behandling tilbys blant annet manipulasjonsbehandling, veiledet opptrening og ultralydveiledede injeksjoner

Kjersti Makholm-Fimreite

Bekkenbunnsfysioterapeut

OPPMØTE Vivus

 

Kjersti Makholm-Fimreite har en bachelor i fysioterapi fra Saxion Hogenschool i Enchede, Nederland (2012) og en mastergrad i klinisk fysioterapi med fordypning i ortopedi og revmatologi fra høgskolen i Bergen og Duke University of medicine, NC, USA. Hun har i 10 år jobbet med kvinnehelse med spesialisering innen bekkenbunnsproblematikk. Hun har i tillegg utdannelse innen seksologi og seksologisk undervisning. Hun behandler alt av underlivsplager hos kvinner, menn og barn som lekkasje, underlivsprolaps og smertetilstander i vulva og underliv. I tillegg behandler hun kvinner med plager før og etter fødsel.