Sykepleier og ernæringsterapeut

sykepleier og ernæringsterapeut

Christine Dortea Sørmo Eriksen er utdannet sykepleier med videreutdanning i diabetes og er ernæringsterapeut fra Tunsberg medisinske skole. Hun har tatt kurs i matintoleranser, SIBO (small intestine bacterial overgrowth ) og andre tarmdysbioser. Hun er opptatt av at vi alle er forskjellige og at et kosthold som passer for én ikke nødvendigvis er det beste for en annen. Mange sliter med diverse plager som løs mage, forstoppelse, lite energi, ustabilt blodsukker og vektproblemer. Ca 75% av immunforsvaret vårt sitter i tarmen og nyere forskning viser en sammenheng mellom tarmhelsen og ulike sykdommer og plager.


Ved å gå igjennom dine symptomer og ditt kosthold finner Christine et kosthold som passer akkurat deg. Hun har fokus på et råvarebasert kosthold og finner det optimale forholdet mellom protein, fett og karbohydrater. Hun er klar over at mange har en travel hverdag og ønsker gi deg råd som er mest mulig gjennomførbare i ditt liv. Christine syns det er viktig at kostholdsplanen ikke blir for streng og at dere sammen finner en steg for steg plan.

 

 

 

 

 

 

Priser:


Første konsultasjon 90 minutter, inkludert individuelt tilpasset kostholdsplan: 2000,-

Oppfølgingstime 45 minutter: 1100,-

Oppfølgingstime 30 minutter: 700,-


90 minutter konsultasjon med individuelt tilpasset kostholdsplan og 3 oppfølgingstimer á 45 minutter til 4500,-. Send e-post til hei@vivus.no for bestilling. Du vil etter kort tid motta e-post med digitalt gavekort og faktura.


Ønsker du å gi deg og en venn en gruppetime hos Christine? Send oss en e-post på hei@vivus.no så setter vi opp en time tilpasset deres ønsker og behov. Digitalt gavekort medfølger om ønskelig.


Christine kan på forespørsel også tilby gruppe-veiledning, undervisning og kurs.