Helsekontroll

Helsekontroller fullbooket for 2023. 

Helsekontroll 1295,-

 

Vi i Vivus vil hjelpe deg og passe på helsen. 

Vi har troen på spesialtilpassede kontroller til den enkelte. Helsekontroller kan bidra til å avdekke sykdom på et tidlig stadium, samt forebygge sykdom gjennom rådgivningen for en sunnere livsstil.

Vivus sine helsekontroller er firedelt:

 

1. Etter kjøp via nettside vil vi ta kontakt med deg for tilsending av kartleggingsskjema. Skjemaet vil hjelpe oss til å innhente relevant historikk for å kunne planlegge helsekontrollen.

 

2. Prøvetaking: Du vil deretter få time til taking av relevante blodprøver hos oss. Rutinemessig vil vi ta blodprøver for å kartlegge risiko for hjertesykdom. Rutinemessig vil vi rekvirere screeningprøve for tarmkreft. Rutinemessig vil vi rekvirere en urinprøve for kartlegging av blod i urin. Øvrige prøver vil rekvireres på indikasjon og på bakgrunn av opplysninger i helseskjemaet.

 

3. Legekonsultasjon: Legekonsultasjon vil inneholde relevante undersøkelser. På indikasjon gjør vi undersøkelser som EKG, spirometri, blodtrykk i beina og ultralyd av hovedpulsåre.

På indikasjon undersøker vi prostata og bryster. Ved behov for celleprøve kan du få time hos gynekolog.

 

4. Helserapport: I etterkant av legekonsultasjonen vil du motta en helserapport med oppsummering av funn i helsekontrollen, samt konkrete råd for å bedre/vedlikeholde god helse. Rådene vil kunne innebære råd om medisinering, henvisning til videre utredning, livsstilstiltak eller kontrolltime. Eventuelle resepter inkluderes i helsekontrollen. En eventuell kontrolltime er ikke inkludert i helsekontrollen. Henvisning til videre utredning koster kr 295,-